Dva radnika teško povređena u eksploziji u niškoj fabrici Nisal

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Okt.2018, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva radnika teško povređena u eksploziji u niškoj fabrici Nisal

U eksploziji koja se jutros oko pet časova dogodila u niškoj fabrici aluminijuma "Nisal", dva radnika su teško povređena, a jedan lakše, potvrđeno je u Kliničkom centru Niš.

Povrede opasne po život zadobili su radnici stari 46 i 49 godina koji imaju opekotine drugog stepena po grudnom košu i stomaku, rečeno je agenciji Beta.

Oni se zbrinuti na Klinici za plastičnu hirurgiju KC Niš dok je lakše povređeni radnik pušten na kućno lečenje.

Za sada se ne zna uzrok eksplozije u fabrici "Nisal", a istraga je u toku.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplozija u niškoj fabrici aluminijuma, dva radnika teško povređena

Izvor: Radio 021, 14.Okt.2018

U eksploziji koja se jutros oko pet časova dogodila u niškoj fabrici aluminijuma "Nisal", dva radnika su teško povređena, a jedan lakše, potvrđeno je u Kliničkom centru Niš...Povrede opasne po život zadobili su radnici stari 46 i 49 godina koji imaju opekotine drugog stepena po grudnom košu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.