Srpska liga istok: Novajlija iz Vlasotinca deklasirao Cara Konstantina

Izvor: JužneVesti.com, 26.Avg.2019, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska liga istok: Novajlija iz Vlasotinca deklasirao Cara Konstantina

Najubedljiviju pobedu u 2. kolu Srpske lige istok izvojevala je Vlasina, koja je savladala niškog Cara Konstantina sa 4:0 i izbila na lidersku poziciju. Više golova nego u Vlasotincu jedino je viđeno u duelu Rembasa i Dubočice, pošto su u Resavici slavili Leskovčani sa 3:2.

Nakon poraza u 1. kolu, niški Sinđelić je uspeo da zabeleži pobedu, pošto je na svom terenu u Durlanu minimalcem (1:0) još jednog novajliju među trećeligašima >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << - Topličanin iz Prokuplja. Istim rezultatom završen je i duel u Mrštanu, u kome je pogodak domaćeg Moravca u 18. minutu bio dovoljan za pobedu nad Budućnošću iz Popovca.

Jedinstvo je jedino od južnjaka odigralo nerešeno u ovom kolu, pošto je njegov meč sa Borcem iz Paraćina na terenu u Bošnjacu završen sa 1:1.

Najubedljivi poraz doživeo je Radan iz Lebana, koga je pobedio Temnić u Varvarinu sa 3:1.

Iako je prošlo tek dva kola, samo 3 tima imaju maksimalni učinak - Moravac iz Mrštana, Jagodina Tabane i Vlasina, s tim što novajlija iz Vlasotinca ima najbolju gol-razliku, pošto je dala 7 golova, a primil samo jedan.

Bez bodova su samo Trstenik i Rembas iz Resavice.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.