Šljaka i deo Rentgenove ulice bez vode

Izvor: JužneVesti.com, 23.Jul.2018, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šljaka i deo Rentgenove ulice bez vode

Zbog popravke kvarova na vodovodnoj mreži u naselju Šljaka, na uglu Lipovačke i Sitničke, kao i u Ulici Slaviše Cekića, kako kažu iz Javnog komunalnog preduzeća "Naissus", građani ovog niškog naselja neće imati vodu. “Suve slavine” i u delu Rentgenove ulice.

Pored “tradicionalnih” kvarova u naselju Šljaka, kako dodaju iz Vodovoda, popravlja se priključna veza i servisni ventil u Rentgenovoj ulici, ispred brojeva 4 i 31.

Usled popravke kvarova >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << biće povremenih prekida u snabdevanju vodom za korisnike ove ulice do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja - kaži iz Vodovoda.

Kvar je izbio i na vodovodnoj mreži u Gornjoj Toponici, prema Berčincu, ali iz Vodovoda saopštavaju da u ovom selu kraj Niša zbog popravke neće biti zatvaranja vode.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Bez vode Gornja Vrežina i moravska sela kraj Niša

Izvor: JužneVesti.com, 24.Jul.2018, 09:25

U niškom naselju Gornja Vrežina, u kome se ovih dana često javljaju kvarovi na vodovodnoj mreži, ni danas neće biti vode zbog popravke, kažu u JKP Naissus. Suve slavine biće zbog kvara i žiteljima sela Vrtište, Trupale, Gornja i Donja Toponica, Mezgraja i Donja Trnava, kao i meštanima Hajduk...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.