Skoro 14 miliona dinara samo za izradu projektne dokumentacije za rulnicu na niškom aerodromu

Izvor: JužneVesti.com, 15.Feb.2022, 11:04

Skoro 14 miliona dinara samo za izradu projektne dokumentacije za rulnicu na niškom aerodromu

Tri beogradske firme dobile su posao izrade projektno-tehničke dokumentacije za rulnicu na niškom Aerodromu “Konstantin Veliki”. Posao će im biti plaćen 13,8 miliona dinara, a kako piše u dokumentaciji, oni bi trebalo da projektuju produžetak paralelne rulne staze i izolovanu poziciju za parkiranje aviona.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Za dokumentaciju za dogradnju niškog aerodroma 13,8 miliona dinara

Izvor: Danas, 15.Feb.2022

Posao izrade projektno-tehničke dokumentacije za produžetak paralelne rulne staze i izolovanu poziciju za parkiranje aviona na niškom Aerodromu "Konstantin Veliki", vredan 13,8 miliona dinara, dobile su tri beogradske firme, objavio je portal Južne vesti pozivajući se na poslovnu dokumentaciju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.