Radnički se porazom od Čukaričkog oprostio od plej-ofa

Izvor: JužneVesti.com, 02.Apr.2023, 20:44

Radnički se porazom od Čukaričkog oprostio od plej-ofa

Golovima sa "bele tačke" Marka Docića, ekipa Čukaričkog pobedila je rezultatom 2:0 (2:0) Radnički u Nišu u 28. kolu Superlige i tako mu oduzela nadu da ove sezone igra u plej-ofu. Niškom timu je ovo 14. poraz, a dva kola pre kraja osnovnog dela Superlige zauzima 12. poziciju.

Pauza nakon pobede u Subotici kao da nije prijala Nišlijama, ali imali su i težak zadatak pošto im je u goste stigao, posle ovog kola, trećeplasirani tim Superlige.

Oba gola >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Radnički je primio iz penala - prvi u 20. minutu pošto je Nikola Andrić igrao rukom, a drugi u finišu sudijske nadoknade prvog poluvremena pošto je Etongu udario Tošića. Dva gola iz dva penala; foto: Jelena Mišić

Oba puta je Čukarički iskoristio poklon - Marko Docić je bio precizan i doneo pobedu beogradskom timu rezultatom 2:0.

Fudbaleri Radničkog nisu mogli da računaju na šefa stručnog štaba Dragana Šarca pošto je odrađivao suspenziju zbog četiri žuta kartona.

Nije imao domaćin mnogo šansi na ovoj utakmici, Čukarički je zadovoljno čuvao prednost i na kraju ovim trijumfom otišao poziciju više i popeo se na treće mesto na tabeli.

Sa 26 bodova niški tim je na 12. poziciji što je za mesto niže u odnosu na tabelu pre ovog kola.

Do kraja osnovnog dela Superlige ostala su još dva kola - u četvrtak, 6. aprila Radnički igra protiv imenjaka u Kragujevcu, a sledećeg vikenda dočekuje Javor iz Ivanjice.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.