Posle potresa na niškom internetu Boban Zdravković kaže - ja sam svetski, a naš

Izvor: JužneVesti.com, 07.Avg.2023, 18:30

Posle potresa na "niškom internetu" Boban Zdravković kaže - "ja sam svetski, a naš"

Najava nastupa kultnog folk pevača iz Niša Bobana Zdravkovića na Pantelejskom vašaru 8. avgusta dočekano je na društvenim mrežama sa oduševljenjem. Brojne Nišlije i Nišlijke se spremaju da uglas pevaju Otišla si jednog dana, Pogledaj u nebo ili Danju spavam, noću ludujem, a Boban Zdravković najavljuje da će dužina koncerta sa Saitom i Crnim mambama zavisiti od raspoloženja. Popularni pevač otkriva i koji deo Niša je njegov.

foto: Miljan >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Ž. Veselinović, Facebook Mnogo puta podeljen tekst Južnih vesti najave nastupa Bobana Zdravkovića u Nišu na mrežama, brojni pozitivni komentari i popularni "mimovi" (meme) pokazuju da su Nišlije i Nišlijke jedva čekale nastup svog sugrađanina koji je jedna od vodećih zvezda susedne Bugarske.

Pozitivne reakcije obradovale su i pevača koji će nastupiti sa bendom Saita i Crne mambe, a svoj deo programa imaće i članovi Kulturno-umetničkog društva Anđeli.

Drago mi je kada vidim da ima raspoloženja i da je lepa atmosfera. Kao i na svakom mom koncertu, uvek ima takvog raspoloženja. Šta da kažem, to je nešto sasvim normalno kada sam ja u pitanju - kaže Boban Zdravković.

Otišla si jednog dana, Lagala me jedna Maja, Ne dolazi, Pogledaj u nebo, Danju spavam, noću ludujem samo su neke pesme iz bogatog repertoara.

Biće moje pesme i prigodne druge pesme koje će svi da pevaju. Dužina nastupa zavisiće od raspoloženja, videćemo kako će to sve da izgleda - dodaje Zdravković.

foto: Miljan Ž. Veselinović, Facebook U komentarima na društvenim mrežama građani su "svojatali" Bobana Zdravkovića - ljutili se što je nazvan durlanskim, drugi su potvrđivali da im je (bio) komšija pored "Sinđelića", drugi su pisali da je sa Apelovca ili Zaplanja, a on ima odgovor:

Ja sam na Balkanu neko ko nešto znači. Što se tiče Niša, meni je svaki deo grada drag i mio. I van Niša i oko Niša. Moje pesme se pevaju širom sveta. Ja sam svetski, a naš - dodaje Zdravković.

Nastup u Domu učenika / Engleskom domu počinje u 20 sati kao deo "Pantelejske muzičke vrteške".

Pantelejski vašar se tradicionalno održava u i oko dvorišta Crkve Svetog Pantelejmona u Nišu i okuplja sve generacije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.