Pobegao iz policijske stanice kroz prozor, uhapsili ga usred Nišave [video]

Izvor: JužneVesti.com, 27.Apr.2019, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobegao iz policijske stanice kroz prozor, uhapsili ga usred Nišave [video]

Muškarac koji se tereti za nasilje u porodici odgurnuo je službenicu u niškoj policijskoj stanici, iskočio kroz prozor i pobegao, navode u policiji. Patrola ga je sustigla kod nekadašnjeg grčkog konzulata, ali su morali da uđu u reku da bi ga priveli.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

HAPŠENJE U NIŠAVI Muškarac uhapšen zbog nasilja u porodici, pa u policijskoj stanici udario policajku i dao se u beg, ali je DOLIJAO U RECI

Izvor: Blic, 27.Apr.2019

Nišlija S. A. (36), koji je kroz prozor pobegao iz policijske stanice nakon što je fizički nasrnuo na policajku koja ga je čuvala, posle prave filmske potere uhapšen je na sred reke Nišave u centru grada.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.