Piroćanci devetom pobedom u nizu čuvaju lidersku poziciju Srpske lige Istok

Izvor: JužneVesti.com, 16.Apr.2019, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Piroćanci devetom pobedom u nizu čuvaju lidersku poziciju Srpske lige Istok

Trijumfom (3:0) nad ekipom SFS Borac iz Paraćina, fudbaleri pirotskog Radničkog zadržali su prvu poziciju na tabeli Srpske lige Istok. Pobede su od južnjaka ostvarili i niški timovi Sinđelić i Car Konstantin, kao i Radan iz Lebana.

Lider trećeg ranga takmičenja pirotski Radnički nastavio je pobednički niz, a iako ima isti broj bodova kao drugoplasirani Temnić, zadržao je prvo mesto jer ima bolju gol-razliku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Pobede od 2:0 u 24. kolu Srpske lige Istok zabeležili su niški timovi Sinđelić i Car Konstantin, kao i Radan iz Lebana. Sinđelić je bio bolji od Radničkog iz Svilajnca, Radan od Jedinstva iz Bošnjaca, a trećeplasirani Car Konstantin od Trstenika.

Moravac iz Mrštana i Budućnost iz Popovca podelili su bodove (1:1), a u meču između Rtnja iz Boljevca i Zaplanjca iz Gadžinog Hana nije bilo golova (0:0).

Leskovačka Dubočica je poražena od Jagodine Tabane sa 2:1.

Poslednjeplasirani Pukovac je pretrpeo najubedljiviji poraz jer je "položio oružje" pred Temnićem (5:1).

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Srpska liga Istok: Vodeći ne posustaju

Izvor: JUGpress.com, 16.Apr.2019

LESKOVAC-LEBANE-PIROT..Dve prvoplasirane ekipe pirotski Radnički i Temnić 1924 iz Varvarina i u 24.kolu Srpske lige ,,Istok” zabeležile su pobede. Piroćanci su do trijumfa stigli u meču sa ekipom SFS Borac na gostovanju u Paraćinu. Domaćin je bio preslab da bi se suprotstavio zahuktalom srpskoligašu...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.