Otvoreni klub iz Niša  predstavlja svoj projekat Region participacije mladih

Izvor: RadioCity.rs, 28.Okt.2020, 22:56

Otvoreni klub iz Niša predstavlja svoj projekat Region participacije mladih

Region participacije mladih, naziv je projekta koji je realizovan između dve zemlje Srbije i Bugarske. U okviru projekta održane su mnoge aktivnosti poput treninga, razmene srednjoškolaca, foruma, kao i niz online aktivnosti.
,,Na konferenciji će biti predstavljene osnovne informacije o projektu, postignuti rezultati, a biće objavljeno i koje su srednje škole iz regiona i publikacije izglasane kao najbolje od strane svih učesnika projekta,” najavljuju >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << iz organizacije.
Region participacije mladih ili Region of Youth participation ostvaren je u saradnji sa organizacijom Free Youth Center iz Vidina,  a finansiran od strane Evropske unije.

Početak promocije najavljen je u 13 časova, u Milentijevoj 12a.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.