Oporavlja se žena iz Prokuplja na koju je juče pucao bivši suprug

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jun.2021, 12:18

Oporavlja se žena iz Prokuplja na koju je juče pucao bivši suprug

I.R. iz Prokuplja koja je juče primljena u Univerzitetsko klinički centar u Nišu nakon što je na nju iz pištolja više hitaca ispalio bivši nevenčani suprug, a potom i izvršio samoubistvo, oseća se dobro i prema informacijama iz ove ustanove vitalna je i za sada van životne opasnosti. U prokupačkom tužilaštvu još nemaju informaciju iz čijeg oružja je pucao preminuli Z. B, koji je i pored teških povreda glave, neko vreme nakon prijema u UKC davao znake života, ali i pored svih napora lekari nisu uspeli da ga spase.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Stabilno stanje Prokupčanke kojoj je bivši muž pucao u leđa, pa se ubio

Izvor: Blic, 18.Jun.2021

I. R. (44) iz Prokuplja koju je juče oko 6.40 časova ispred zgrade opštine u tom gradu hicem iz pištolja ranio bivši vanbračni suprug Zoran B. (53) koji se potom ubio, nalazi se u stabilnom stanju u Univerzitetsko kliničkom centru u Nišu, saznaje "Blic". Ona je pogođena hicem iz vatrenog oružja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.