Narodna stranka: Zašto je propao tender za nabavku novogodišnje rasvete i šta stoji iza toga?

Izvor: JuznaSrbija.info, 27.Nov.2017, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narodna stranka: Zašto je propao tender za nabavku novogodišnje rasvete i šta stoji iza toga?

Narodna stranka traži od Gradonačelnika i Gradskog veća Niša da građanima pojasne svrhu i pozadinu propalog, netransparentnog tendera za nabavku novogodišnje rasvete u vrednosti od 9 miliona dinara, stoji u dopisu dostavljenom medijima.

Dalje...

Da nije osporen, iz razloga koje vlast prikriva, tender bi izdatke u ovu svrhu u poslednjih godinu dana povećao na čak 15 miliona dinara. Građani imaju pravo da znaju da li je novogodišnja rasveta najveći prioritet >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << u gradu u kome se novac za lečenje dece prikuplja SMS donacijama a broj korisnika Narodne kuhinje raste, u kome radnici propalih društvenih firmi i dalje čekaju da im se isplate zaostale plate koje im je Vučić obećao pre više od godinu dana, u kome režimu i ne pada na pamet da pita Nišlije na šta bi želeli da bude trošen njihov novac!

Ako naprednjačka vlast nastavi da svake godine sve ranije i sve pompeznije obeležava Novu godinu, uskoro će ulice naših gradova biti neukusno iskićene već u avgustu! Naprednjaci nam time poručuju da je jedini razlog za slavlje u ovoj zemlji zabrinutih i nezadovoljnih građana - Nova godina. To dovoljno govori o kolapsu jednog nenarodnog režima pod kojim smo postali zemlja sa najnižim privrednim rastom u Evropi i koju mladi masovno napuštaju u potrazi za mestima sa manje usiljenih proslava, a sa više razloga za slavlje.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Narodna stranka: Da li je nova novogodišnja rasveta prioritet u Nišu?

Izvor: JužneVesti.com, 27.Nov.2017

Uz podsećanje da građani imaju pravo da znaju da li je novogodišnja rasveta najveći prioritet u Nišu, iako nema novca za mnoge druge stvari kao što su plate radnicima propalih firmi ili hrana za siromašne, iz Narodne stranke traže od gradske vlasti da pojasni zbog čega je i ove godine bio raspisan...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.