Iz jermenskog Pjunika na Čair - Lazar Jovanović novo pojačanje Radničkog

Izvor: JužneVesti.com, 09.Feb.2022, 15:38

Iz jermenskog Pjunika na "Čair" - Lazar Jovanović novo pojačanje Radničkog

Najnovije pojačanje niškog Radničkog je 28-godišnji krilni igrač Lazar Jovanović koji je do sada bio član jermenskog Pjunika, saopšteno je iz Kluba.

Do kraja zimskog prelaznog roka ostalo je manje od 3 dana, a nakon dvojca koji je u utorak stavio potpis na saradnju sa niškim superligašem, još jedno pojačanje pred nastavak sezone stiglo je u Niš.

Jovanovića u Radničkom predstavljaju kao prekaljenog i proverenog superligaškog fudbalera koji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << bi trebalo da donese, kažu u klubu, kvalitet više u borbi za izlazak na međunarodnu scenu.

Podjednako dobro može da odgovori zadacima po oba krila, a krase ga brzina, prodornost i izuzetan osećaj za asistencije - kažu u Radničkom.

Pre jermenskog tima, 28-godišnje krilo u Srbiji je nastupao za Slobodu iz Užica, a u Superligi je bio član Mladosti iz Lučana i Borca iz Čačka. Jovanović je za Mladost odigrao ukupno 53 utakmice i postigao 7 golova, a dres Borca je oblačio 61 put i postigao je 11 golova.

Dres Radničkog tokom zimskog prelaznog roka zadužili su i štoper i Aleksandar Bogdanović, krilni napadač Aleksandar Mesarović, mladi golman reprezentacije Bosne i Hercegovine Filip Dujmović bivši igrač Parizana Nikola Štulić, kao i dva internacionalca - Rus Artur Sagitov i Japanac Risouke Nagasava.

Od standardnih prvotimaca klub su napustili iskusni Damir Kahriman, Nikola Stevanović, Borko Duronjić, Vukadin Vukadinović, Todor Todorovski i Vanja Ilić.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

PARTIZANU NEĆE BITI LAKO: Lazar Jovanović novo pojačanje niškog Radničkog!

Izvor: Kurir, 09.Feb.2022

Fudbalski klub Radnički iz Niša saopštio je danas da je novi igrač tog kluba Lazar Jovanović.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.