Ispred Opštine Medijana postavljena narandžasta svetla u znak podrške borbi protiv nasilja nad ženama

Izvor: JužneVesti.com, 29.Nov.2019, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispred Opštine Medijana postavljena narandžasta svetla u znak podrške borbi protiv nasilja nad ženama

Kampanji "16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama" koja je počela 25. novembra, priključila se i najveća niška Opština Medijana, u kojoj kažu da su ispred ulaza simbolično postavljena narandžasta svetla.

Kampanja traje do 10. decembra; foto: Opština Medijana Akcija je počela u ponedeljak, a iz Opštine Medijana saopštili su da su se i oni priključili u znak podrške protiv nasilja nad ženama. Postavljene su svetiljke ispred ulaza koje svetle narandžasto, jer je >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << to zvanična boja kampanje.

Simbolično, ispred uprave najveće niške opštine uključena su svetla u narandžastoj boji, a po preporuci potpredsednice Vlade Srbije i predsednice Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorane Mihajlović - navode u saopštenju.

Akcija koja je posvećena borbi protiv nasilja nad ženama traje do 10. decembra.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Narandžasta svetla ispred Gradske opštine Medijana, kao borba protiv nasilja nad ženama

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Nov.2019

Gradska opština Medijana priključila se kampanji „16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama“...Simbolično, ispred uprave najveće niške opštine uključena su svetla u narandžastoj boji, a po preporuci potpredsednice Vlade Srbije i predsednice Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorane...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.