Građani sredili igralište kod Gabrovačkog puta u Nišu, pomogla i javna preduzeća

Izvor: JužneVesti.com, 02.Jun.2019, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani sredili igralište kod Gabrovačkog puta u Nišu, pomogla i javna preduzeća

Sportsko igralište u Ulici široke padine kod Gabrovačkog puta dobilo je novu farbu za koševe i mobilijare, 4 nove klupice, ali i mural na trafo-stanici. Akciju sređivanja ovog terena organizovala je grupa građana “Radne akcije Delijski vis”.

Na igralištu je osvanuo i mural; foto: Radna akcija Delijski visIgralište u blizini niške Bogoslovije bilo je zapušteno. Sada, kažu građani, pokošena je trava, sklonjeno je i đubre, a postavljen je i reflektor.

Sada >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << naši sugrađani mogu da se bave sportom i u večernjim letnjim satima - ističu organizatori.

U akciji su učestvovavale i komšije, koje su iznele posluženje, ali i javna komunalna preduzeća Mediana i Parking servis.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Članovi udruženja "Radne akcije Delijski vis" uredili sportsko igralište

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Jun.2019

Ofarbani su koševi i prateći mobilijari i postavljenje su četiri klupice, iščupana trava i korov.na sportskim terenima u Ulici Široke padine kod Gabrovačkog puta.."Pored toga, zahvaljujući JKP "Parking servis" postavljeno je osvetljenje tako da se sada naši sugrađani mogu baviti sportom i u...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.