Grad i država sufinasiraju izgradnju infrastrukture u radnoj zoni Donje Međurovo

Izvor: RadioCity.rs, 30.Maj.2017, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad i država sufinasiraju izgradnju infrastrukture u radnoj zoni Donje Međurovo

Rukovodilac Kancelarije za Ekonomnske projekte Ivan Petković kaže da je ukupna vrednost ovih radova 64 miliona dinara a da će Ministartsvo privrede dati 60 odsto sredstava, dok će grad Niš učestvovati sa 40 odsto novca a platiće i celokupni PDV.
On tvrdi da poreski obveznici Srbije i Niša na ovaj način ništa ne plaćaju „Leoniju“ već da je reč o opremanju komletne industrijske zone Donje Međurovo, kako bi kako kaže „bili konkurentni“ za dovođenje novih investitora. >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << Radi se kako ističe o površini od 53,3 hektara.
Petković kaže da je grad Niš na poziv Ministarstva privrede konkurisao sa 8 projekata, a od tih osam za jedan je dato odobrenje, a to je upravo za deo infrastrukturnog opremanja za radnu zonu Donje Međurovo, odnosno za fabriku „Leoni“. 
    

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Oprema se zona za fabriku Leoni

Izvor: juGmedia, 30.Maj.2017

U radnoj zoni „Donje Međurovo“ kraj Niša, u kojoj se uveliko gradi fabrika nemačke kompanije “ Leoni „, uskoro će započeti izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže, a vrednost tih radova iznosiće maksimalno 64 miliona dinara, saopšteno je na današnjoj sednici Veća grada Niša...„Ministarstvo...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.