Centralne gradske ulice  Nišu zatvorene danas od 20 sati

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Dec.2018, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Centralne gradske ulice Nišu zatvorene danas od 20 sati

Niški kulturni centar organizuje doček Nove godine na Trgu kralja Milana gde će nastupiti pop pevač Željko Vasić i muzička grupa „Leksington bend“. Organizatori ističu da će centralne gradske ulice biti zatvorene za saobraćaj od 31. decembra u 20 sati, do šest ujutru 1. januara.

Ulice Vožda Karađorđa i Generala Milojka Lešjanina, od raskrsnice „Sud“ do raskrsnice „Ured“, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << biće zatvorene zatvorene za saobraćaj 31. decembra u 20 sati, dok će se tonske probe aktera koncertnih dešavanja održavati od 19 do 21 sata, ističu organizatori. Novogodišnja koncertna dešavanja počinju 31. decembra u 23 sata, kada će nastupiti Željko Vasić, i sa njim će posetioci, uz zajedničko odbrojavanje i uz pratnju vatrometa, u ponoć dočekati Novu 2019. godinu.  Pola sata posle ponoći sledi nastup „Leksington benda“ i trajaće do 2.00 sata ujutru.

Po završetku koncerta uslediće neophodne komunalne aktivnosti javnih preduzeća zaduženih za raščišćavanje prostora na kojem se odvijao doček. Ulica će biti otvorena najkasnije 1. januara u 6 sati ujutru.

Niški kulturni centar poziva sugrađane da novogodišnjem dočeku pristupe na dostojanstven način, da izbegavaju korišćenje petardi i ostalih pirotehničkih sredstava, koja mogu da povrede ljude ili izazovu incidente, kao i da alkoholna pića koriste umereno, kako bi bila sprečena mogućnost bilo kakvog eventualnog nemilog događaja.

Niški kulturni centar preduzeo je, u koordinaciji sa organima reda i javnim komunalnim preduzećima, sve neophodne mere kako bi se sugrađani osećali potpuno bezbedno tokom dočeka, a sam doček protekao u skladu sa očekivanjima, kako i dolikuje jednoj ovakvoj velikoj javnoj manifestaciji.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Nedeljni red vožnje i zatvaranje ulica zbog dočeka u Nišu

Izvor: Megafon.co, 31.Dec.2018, 00:53

Zbog održavanja dočeka Nove godine na Trgu kralja Milana u ulicama Generala Milojka Lešjanina i Vožda Karađorđa na potezu od Ureda do Suda biće obustavljen saobraćaj od 20 sati u ponedeljak 31.decembra do 05 sati ujutru 01. januara 2019. godine, saopštavaju iz Direkcije za javni prevoz...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.