Bez vozačke i sa 2,20 promila alkohola u krvi sletela motociklom sa puta i udarila u ogradu kuće u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 05.Maj.2021, 13:53

Bez vozačke i sa 2,20 promila alkohola u krvi sletela motociklom sa puta i udarila u ogradu kuće u Nišu

Zbog toga što je vozila motocikl sa 2,20 promila alkohola u krvi i bez vozačke dozvole, pa sletela s puta i udarila u ogradu porodične kuće u jednom naselju u Nišu, policija je zadržala 42-godišnjakinju i protiv nje će biti podneta prekršajna prijava.

Niška policija zadržala je ženu za koju se sumnja da je izazvala saobraćajnu nezgodu jer je bila pijana za volanom.

Ona je u jednom niškom naselju, upravljajući vozilom bez položenog vozačkog ispita, sletela >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sa puta i udarila u ogradu porodične kuće. Tom prilikom, žena je zadobila lake telesne povrede - navode iz policije.

Protiv nje će,dodaju, zbog prekršaja nasilnička vožnja i vožnja bez vozačke dozvole, biti podneta prekršajna prijava iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.