Izvor: RTS, 05.Maj.2021, 13:35

Niš, prekšajna prijava protiv žene koja je vozila alkoholisana i bez dozvole

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu sinoć su zadržali četrdesetdvogodišnju ženu koja se sumnjiči da je izazvala saobraćajnu nezgodu upravljajući motociklom sa 2,20 promila alkohola u organizmu.
Ona je u jednom niškom naselju, upravljajući vozilom bez položenog vozačkog ispita, sletela sa puta i udarila u ogradu porodične kuće.
Tom prilikom, žena je zadobila lake telesne povrede.
Protiv nje će, zbog učinjenih prekršaja nasilnička vožnja i vožnja bez vozačke dozvole, biti podneta prekršajna prijava iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Pogledaj vesti o: Polaganje vozačkog ispita

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez vozačke i sa 2,20 promila alkohola u krvi sletela motociklom sa puta i udarila u ogradu kuće u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 05.Maj.2021

Zbog toga što je vozila motocikl sa 2,20 promila alkohola u krvi i bez vozačke dozvole, pa sletela s puta i udarila u ogradu porodične kuće u jednom naselju u Nišu, policija je zadržala 42-godišnjakinju i protiv nje će biti podneta prekršajna prijava...Niška policija zadržala je ženu za koju...

Nastavak na JužneVesti.com...

EM ŠIRE VIRUS, EM NAPADAJU SLUŽBENA LICA: Krivične prijave podnete protiv dvojice muškaraca iz Loznice

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2021

Sumnja se da su oni juče, pošto što su prijavljeni da remete javni red i mir u jednom ugostiteljskom objektu u Loznici, fizički napali dva policajca koja su izašla na intervenciju..Protiv dvojice muškaraca i jednog maloletnika pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Loznici podneli su krivične...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.