Praznični epilog: Šest PIJANIH VOZAČA završilo na TREŽNJENJU

Izvor: OkRadio.rs, 05.Maj.2021, 11:24

Praznični epilog: Šest PIJANIH VOZAČA završilo na TREŽNJENJU

U toku prazničnih dana, pripadnici vranjske policije su iz saobraćaja isklučili i zadržali na trežnjenju šest pijanih vozača. Na području Policijske uprave u Vranju, tokom prazničnih dana, od 29. aprila do 04. maja ove godine, registrovano je devet saobraćajnih nezgoda.    Kako se navodi u izveštaju Policijske uprave Vranje, četiri lica su zadobila teške, a šest lake telesne povrede.    Šest osoba je zadržano zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola.  
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MRTAV PIJAN ZA VOLANON Policija ostala u čudu, vozač "naduvao" 4,1 promil alkohola

Izvor: Blic, 05.Maj.2021

Na području Policijske uprave Prijedor iz saobraćaja je tokom vikenda isključeno 35 pijanih vozača, među kojima je bilo i osoba sa 4,11 promila alkohola u organizmu.

Nastavak na Blic...

Četiri osobe teško povređene u saobraćajkama tokom praznika, privedeno i 6 pijanih vozača

Izvor: JužneVesti.com, 05.Maj.2021

Od 29. aprila do 4. maja registrovano je devet saobraćajnih nezgoda u kojima su četiri osobe teško povređene, a šestoro je prošlo sa lakšim, saopšteno je iz vranjske policije. Patrole su tokom praznika zaustavile šest vozača koji su privedeni zbog vožnje pod dejstvom alkohola...Kako kažu...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.