Apoteke na jugu u petak ujutru otvorene za penzionere, dežurstva i tokom praznika

Izvor: JužneVesti.com, 16.Apr.2020, 16:39

Apoteke na jugu u petak ujutru otvorene za penzionere, dežurstva i tokom praznika

Pojedine apoteke u gradovima na jugu Srbije dežuraće tako da njihove usluge budu dostupne građanima svakog dana tokom uskršnjih praznika, od 17. do 20. aprila. Pojedine apoteke radiće u petak od 4 ujutru, kada penzioneri idu u nabavku, a sledeći radni dan biće utorak, 21. april.

U Nišu će za građane starije od 65 godina biti otvoreno sedam apoteka - “Ćele kula” na Sinđelićevom trgu, “Medijana” na Bulevaru dr Zorana Đinđića 81, “14. Oktobar” u Obrenovićevoj >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 57, “Zdravlje” na Bulevaru dr Zorana Đinđića 6, “Železničar” u Ulici Dimitrija Tucovića, “Ratko Pavlović” u Pantelejskoj 69, “Durlan plus” u Despota Đurđa 2, “Jastrebac” na Bulevaru 12. februar i apoteka “Niška Banja” u Ulici Srpskih junaka 2.

Što se ostalih dana tiče, neprestano će dežurati jedino “Ćele kula” u Nišu.

Od 4 do 7 radiće i apoteka “Zdravlje” u Ražnju, apoteka “Arnika” u Aleksincu, “Doljevac” i “Dr Milenko Hadžić” u Svrljigu. One će u petak raditi do 16:30, osim apoteke “Doljevac” koja će raditi do 14, dok ostalih dana praznika neće raditi.

U Pirotu apoteke neće raditi od 18. do 20. aprila, dežuraće sutra, a sledeći radni dan je utorak 21. april. Apoteke “Pazar” kod Doma zdravlja, “Karlo Skacel” na Crvenom trgu i “Zdravlje” kod zelene pijace će u petak raditi od 4 do 15 sati, dok će apoteka “Benu” raditi do 16 sati. Od 6:30 do 15 sati će raditi apoteka u Ulici Nikole Pašiće, apoteke u centru i kod pijace od 5 do 16 sati, a apoteke “Antić” kod Doma zdravlja i pijace radiće sutra od 5:15 do 15 sati. Novootvorena apoteka u Hajduk Veljkovoj ulici radiće od 7 do 15 sati, a apoteke “Beladona” sat duže.

Od 4 ujutru u Leskovcu će raditi svi prodajni objekti apoteke “Medika”, apoteka “Sveti Sava” u naselju Solidarnost, "Doktor Maks", apoteka “Džunić” svi prodajni objekti i apoteka “Milifarm” u Ulici Žikice Jovanovića Španca 3.

Apoteka “Vranje 1” na šetalištu dežuraće 17, 18, 19. i 20. aprila. Ona će u petak biti otvorena celog dana, od 4 ujutru do 21 sat. Do 7 sati će biti otvorena samo za građane starije od 65 godina, a neće raditi u periodu od 16:30 do 17 sati. U subotu, nedelju i ponedeljak dežuraće se od 10 do 14 sati i od 17 do 21 sat.

Na teritoriji Topličkog okruga tokom uskršnjih praznika biće otvorena apoteka “Nana” u Domu zdravlja od 8 do 20 sati. Apoteka “Šumarice” u Blacu i apoteke u Kuršumliji radiće od 8 do 14 sati, dok će u Žitorađi raditi od 8 do 13. sati. Sutra, 17. aprila one će biti otvorene od 4 sata kako bi penzioneri mogli da podignu lekove.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.