Izvor: Nezavisne Novine, 14.Feb.2018, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Radulović se udaje za Filipa Krajinovića, a kum je Novak Đoković

Teniser Filip Krajinović nakon više od godinu dana veze, odlučio je da zaprosi voditeljicu Ninu Radulović, a kum na vjenčanju će mu biti Novak Đoković.

On je odlučio da se s Ninom vjenča i u opštini i u crkvi, jer je shvatio da je ona idealna žena za njega.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
- Oboje su u javnom poslu i tolerantni su, tako da među njima neće biti problema. Teniser je isplanirao da vjenčanje bude u Beogradu i za sada nema nekih preciznijih detalja, osim da će mu Đoković biti kum - otkriva upućen izvor.

Novak mu je često pomogao u životu, pa otuda i ideja da postanu kumovi. Novak je navodno kupio stan za Krajinovića na Novom Beogradu, koji planira da mu pokloni kada se Filip oženi, prenosi Alo.

33 je od danas moj novi srecan broj

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.