POKRADENA NIKOLINA PIŠEK: Voditeljki UKRADEN zlatni “audi! Uputila javni apel

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2021, 22:36

POKRADENA NIKOLINA PIŠEK: Voditeljki UKRADEN zlatni “audi"! Uputila javni apel

Nije joj dobro.

Voditeljka Nikolina Pišek objavila je na Instagramu da joj je automobil ukraden.

Naime, ona je prijavila krađu automobila, a kako je navela, lopovi su jutros oko četiri časa ujutru odvezli auto.

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

- Ukraden jutros oko četiri časa, viđen dva puta kod Markuševca i pobegao policijskoj patroli oko osam časova u Gračanima. Kako je to moguće? Ako ga vidite, javite >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meni ili zovite policiju. Hvala- napisala je Pišekova.

Podsetimo, ove krađe, voditeljka je doživljavala i druge neprijatnosti. Naime, njoj je pre nekoliko godina otrovan pas zbog čega je tužila čoveka kog je sumnjičila za to delo. A prošle godine je njenu porodicu i nju u popularnom hrvatskom letovalištu napao vlasnik vile koju su iznajmili i za koju su platili mnogo novca. Ove godine su voditeljka i njena ćerka umalo stradale nakon trovanja ugljen-monoksidom u stanu.

Auto je na kraju pronađen.

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)
Pogledaj vesti o: Nikolina Pišek,   Audi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.