Vesna Zmijanac: Izgubila sam unuče o kojem sam sanjala

Izvor: Tracara.com, 25.Feb.2015, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Zmijanac: Izgubila sam unuče o kojem sam sanjala

Očajna zbog gubitka unučeta (foto: arhiva) Nakon saznanja da je njena ćerka Nikolija Jovanović izgubila bebu, njena majka Vesna Zmijanac je očajna. Pevačica danima odbija da razgovara sa ljudima, a izlazi iz kuće na kratko, samo da kupi osnovne namirnice. U jednom od tih kratkih izlazaka iz kuće, ekipa novinara je uspela da je upita kako se oseća zbog gubitka unučeta. Fanovi optužili Nikoliju: Nisi ni bila trudna! “Deco, znate šta je, šta da vam ispričam. Mnogo mi je >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << žao i mnogo sam tužna što sam izgubila ono o čemu sam sanjala. Pedeset posto ste vi novinari krivi jer niste bili blagonakloni na početku. Ovo nije bila igračka. Nikako ne možete da ispravite tu grešku i vratite mi dete. Ništa mi više ne znači ” rekla je pevačica za Alo.
Pogledaj vesti o: Nikolija Jovanović

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesna Zmijanac se oglasila o gubitku unučeta

Izvor: Story, 25.Feb.2015

Pop pevačica Nikolija Jovanović saznala je juče da je izgubila bebu, a oglasila se i njena majka..Vesna Zmijanac, foto: story press..Na prvom lekarskom pregledu, ustanovljeno je da mlada zvezda i njen partner Relja Popović neće imati priliku da se za šest meseci ostvare u ulozi roditelja...Šta...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.