TAJNO VENČANJE NIKOLIJE I RELJE: Evo gde će biti svadba i ko je SVE pozvan! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jun.2016, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAJNO VENČANJE NIKOLIJE I RELJE: Evo gde će biti svadba i ko je SVE pozvan! (FOTO)

Nikolija Jovanović i Relja Popović čekaju svoje prvo dete i uskoro će se oprobati u roditeljskoj ulozi, a par navodno planira i tajno venčanje na nekoj dalekoj egzotičnoj destinaciji. 

Ćerka Vesne Zmijanac je u petom mesecu trudnoće i sa svojim izabranikom planira da stane na ludi kamen početkom septembra, a letnji odmor iskoristiće za planiranje detalja.

Venčanju će navodno prisustvovati >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << samo kumovi, izostaće čak i Vesna Zmijanac, ali će slavlje biti priređeno i u Beogradu.

- Nikolijina želja je da se za Relju uda na nekom egzotičnom mestu. Za venčanje će znati samo kumovi, ali ni oni do poslednjeg trenutka neće biti upoznati s tim gde će se taj čin dogoditi, da ne bi nekome nešto zucnuli. Žele da taj čin bude bez pritiska medija i spekulacija - rekao je izvor blizak paru.

Foto: Promo/Splav River

Vesna Zmijanac će navodno u jednom prestoničkom restoranu počastiti prijatelje, a njoj je od svega najvažniji trenutak kada će dobiti unuče.

- Vesna nije želela da se meša u Nikolijine i Reljine planove, niti da insistira na tome da prave veliku svadbu kako to običaji nalažu u Srbiji. Poštuje želje svoje naslednice, koja se oduvek razlikovala od mnogih njenih vršnjakinja. Njoj nije važno gde će se njih dvoje venčati, već da njima taj dan bude lep i veseo - izjavio je izvor.

Foto: Telegraf

- Pevačica živi za trenutak da uzme unuče u ruke i to joj je jedina preokupacija. Zato je i pobegla sa "Farme" da bi svojoj ćerki ugađala u svemu i da bi joj se našla u svakom trenutku, pa i u planiranju venčanja gde god ono bilo - završio je sagovornik.

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.