Nikoliju optužili na Instagramu da nije dobra majka, pročitajte kako im je odgovorila (foto)

Izvor: Svet, 01.Mar.2017, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikoliju optužili na Instagramu da nije dobra majka, pročitajte kako im je odgovorila (foto)

Nikolija Jovanović uspeva da uskladi poslovne i porodične obaveze, ali izgleda da je “tanka” kada se pomene tema majčinstva.
A gde je tanko, tu se i pokida, pa je Nikolija našla za shodno da se prepucava sa pratiocima na Instagramu koji pominju da nije dobra majka.
“Blago tebi, ideš, putuješ svuda po svetu, pevaš dok ti drugi čuva dete i odgaja. Ne brineš uopšte, samo napred, karijera >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << na prvom mestu”, glasio je jedna od komentara, na koji je ćerka Vesne Zmijanac ovako odgovorila:
“Draga, ja sam na porodičnom odmoru u Atini sa Reljom i svojim detetom. Radim vikendima i ostalim danima imam punih 24h za svoje dete dok druge mame rade preko nedelje! To što ne kačim slike online sa Reom ne znači da nije centar mog sveta! Ali dobro, navikli ljudi da sude knjigu po njenim koricama”.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikoliju napali da je loša majka, a potom im je ona ZAPUŠILA USTA za sva vremena! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Mar.2017

Nakon što je Nikolija Jovanović objavila fotografiju iz Atine, gde ima stan, jedna od obožavateljki joj je poručila da "vodi samo računa o svojoj karijeri, dok joj drugi čuvaju dete", ali ćerka Vesne Zmijanac je odgovorila istom merom...Sve je počelo komentarom koji je glasio:..Printskrin: Instagram/nikki_nicole_..Međutim,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.