Nikolija ima nadimak: Ona je stipsa i neodlučna kao Lepa Brena!

Izvor: Scandal.rs, 30.Sep.2014, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolija ima nadimak: Ona je stipsa i neodlučna kao Lepa Brena!

Vesna Zmijanac nedavno se vratila sa meditacije u Bugarskoj, a u emisiji Exkluziv otkriva da je njena ćerka Nikolija Jovanović velika stipsa i da neverovatno podseća na Lepu Brenu.

Njena ćerka Nikolija Jovanović nedavno je objavila pesmu “Alkohola litar” koju je uradila u saradnji sa Elitnim odredima: “Niki je rođena kao Lepa Brena, stipsa je kao Brena, neodlučna je kao Brena, ma, iste su. Ja je zovem po kući Brena. Neće da kupi skupu >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << haljinu, ja joj kažem ‘Breno, kupi’, jer sam ja uvek bila galantna”, izjavila je Vesna.

Nakon raskida četvorogodišnje veze sa Željkom Rstićem, Vesna Zmijanac odlučila jeda se od sada zabavlja sa dosta mlađim momcima:

“Ja sam rešila ništa preko 30. Sve to mi je staro”, rekla je Zmijanac ekipi Ekskluziva.

Izvor: Svet plus

Foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Nikolija Jovanović

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.