Nikolija i Relja napravili haos u Cirihu! FOTO

Izvor: Svet plus, 23.Jan.2017, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolija i Relja napravili haos u Cirihu! FOTO

Relja Popović i Nikolija Jovanović imali su zajednički nastup proteklog vikenda u Cirihu, a ovo je bilo i prvi put da je pevač imao koncert posle smrti svoje majke, a podrška njegove voljene svakako mu je puno značila.

Nikolija i Relja su nastupili u popularnom švajcarskom klubu i napravili su potpuni haos. Čim su izašli na scenu u publici je zavladao opšti delirijum. Kako je ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << bio prvi Reljin nastup posle smrti njegove majke, očigledno je da se publika uželela njega i njegovih pesama. Svesrdnu podršku imao je i od voljene Nikolije koja je pomogla Popoviću da lakše prebrodi težak period.

Last night us💙 #relja #nikolija Face Club

Фотографија корисника NIKOLIJA (@nikki_nicole_) дана 22. Јан 2017. у 1:15 PST

Фотографија корисника NIKOLIJA (@nikki_nicole_) дана 22. Јан 2017. у 1:12 PST

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.