Nikolija, bez šminke i fotošopa

Izvor: Poznati.info, 28.Jan.2014, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolija, bez šminke i fotošopa

Nikolija Jovanović bez trunke šminke, ponosna na svoj dobar ten, postavila je jednu takvu fotografiju na svoju facebook stranicu. Izazvala je salvu komentara, kako dobrih, tako i onih loših.

Ona spada u mlađu generaciju pevačica koje toliko i ne vode računa kakvu će fotografiju postaviti na društvene mreže. Tako je i ova, na kojoj nema trunke šminke završila na facebook-u, onako, spontano. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info <<

Nikolija se fotografisala na košarkaškoj utakmici svoga dečka, pa je htela da iznenadi i svoje fanove. Iako ni nalik onoj vam devojci koju smo navikli da gledamo u spotovima, Niki bez šminke izgleda dosta mlađe. Šta vi kažete. Pre, ili posle šminkanja?

Autor: Goran, Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Nikolija Jovanović

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.