Nikolija Jovanović ponovo trudna!

Izvor: Svet plus, 02.Jul.2015, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolija Jovanović ponovo trudna!

Nakon veoma teškog perioda koji je proživela zbog gubitka bebe u trećem mesecu trudnoće, Nikolija Jovanović ponovo je u trudna.

Prema rečima izvora bliskog pevačici, poučena i uplašena zbog prethodnog iskustva, odlučila je da svoju trudnoću drži u tajnosti: "Nikolija jeste trudna, ali je njena trudnoća još uvek rana. Stomak joj se vidi zato što je ona takve građe i mršava je, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ga je nemoguće ne primetiti. Inače, budući da se prošli put svima pohvalila čim je saznala da je trudna, pa nakon samo par nedelja izgubila bebu, ovoga puta je odlučila da ćuti sve dok opasnost ne prođe. Kada bude ušla u četvrti mesec, obelodaniće svima. Mogu vam reći da su oboje presrećni, ali u isto vreme i uplašeni zbog iskustva od prošlog puta", rekao je za Blic izvok blizak poznatom paru.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.