Nikolija Jovanović o trudnoći: Privilegija je što smo mladi

Izvor: Story, 16.Feb.2015, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolija Jovanović o trudnoći: Privilegija je što smo mladi

Mlada pevačica otikrila je za Exskluziv koliko trudnoća utiče na obaveze, da li priželjkuje dečaka ili devojčicu, kao i da li je trudnoća bila planirana

Nikolija Jovanović, foto: Instagram

Nikolija je priznala da nije lako odreći se svih navika odjednom, ali se ona trudi da napravi balans.

Nikolija otkrila celu istinu o trudnoći!

- Teško je izbaciti sve navike >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << odjednom. Ja nisam neki pušač cigareta, ali sam ih gotivila samo uz jutarnju kafu. Sad mi je muka i sve mi se to gadi - rekla je Nikolija.

Takođe je otkrila da je vežbanje zamenila šetnjom po parku, ali će uskoro da krene na jogu i pilates.

Nikolija i Relja prvi put zajedno u javnosti! (FOTO)

Iako joj je mama Vesna otkazala sve nastupe, Nikolija je ipak rešila da radi ali isključivo u Srbiji.

- Još ću nastupati, doduše otkazane su neke daleke destinacije, nastupaću samo u okolini. Otkad je narod saznao da sam trudna, nastupi su mi učestaliji i mnogo mi je drago zbog toga. Gledali su me kao atraktivnu devojku, a sad su me prihvatili čak i trudnu - izjavila je pevačica.

Nikolija je otkrila da smatra privilegijom to što će se ostvariti u ulozi roditelja tako mladi, ali i da priželjkuje da njeno prvo dete bude dečak, iako joj na pamet padaju samo imena za devojčice.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.