Neke rane nikad ne zacele, ali ljubav pomaže: Nakon majčine smrti, Relja se ne odvaja od Nikolije (foto)

Izvor: Svet, 21.Jan.2017, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neke rane nikad ne zacele, ali ljubav pomaže: Nakon majčine smrti, Relja se ne odvaja od Nikolije (foto)

Relja Popović, nedavno je, izgubio svoju najveći oslonac u životu, majku Zoju Begoli.
Pevač je bio izuzetno slomljen i utučen nakon njene smrti, a najveću utehu pronašao je u svojoj ćerkici Rei i partnerki Nikoliji Jovanović.
Legenda Jugoslavije: Da li znate ko je bila Reljina mama? (foto)

Ali, kako vreme nesumično teče i živeti se mora, Relja hrabro korača >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << napred i to uz nesebičnu Nikolijinu podršku i ljubav.
Pevačica je odlučila da na svoj nastup u Cirih povede i Relju, a fotke sa aerodroma postavila je na svoj Instagram.


Uz puno ljubavi, pažnje i emocija na ovaj način ćerka Vesne Zmijanac, Relji makar malo olakšava bol i tugu koju će zauvek nositi u svom srcu.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

PRVA SLIKA NAKON TRAGEDIJE: Ovako Relja IZGLEDA nakon majčine smrti, gubitak je ostavio trag (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2017

Otputovao iz zemlje...Pevač Relja Popović nedavno je ostao bez majke Zoje Begoli koja je u 68. godini preminula nakon borbe sa teškom bolešću...Nakon ovog tragičnog događaja, Relja se nije pojavljivao u javnosti, a danas je njegova partnerka Nikolija Jovanović objavila njihovu zajedničku fotografiju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.