MIRKA I VUJADIN NISU JEDINI: Nikolija i Relja još nisu venčani, a ona je otkrila i ZAŠTO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2017, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIRKA I VUJADIN NISU JEDINI: Nikolija i Relja još nisu venčani, a ona je otkrila i ZAŠTO!

Ako tako kaže...

Nikolija Jovanović, koja je prošle godine na jesen na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Rea, ispričala je kakvi su kao roditelji ona i njen dečko Relja Popović.

- Mislim da smo kul roditelji, nismo strogi jer je Rea još uvek mala i nema poente da sada glumimo strogoću, ali polako postavljamo granice do kojih sme da ide. S druge strane, te granice kod baka Vesne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne postoje. Kod nje, nažalost, sve može - kroz osmeh otkriva Jovanovićeva, koja se ubrzo posle porođaja vratila na muzičku scenu.

Kao što ni poznati par Mirka Vasiljević i Vujadin Savić nisu u braku, a već imaju troje dece, ni Nikolija ni Relja još nemaju venčani list:

- Taj papir nam ništa ne znači i nije prioritet, ali ni preduslov za dobar odnos dvoje ljudi - otkrila je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NIKOLIJU NAPALI JER NIJE POSVECENA CERKI Samo nastupa i gostuje po emisijama Pevacica ostrim odgovorom zapusila usta svima

Izvor: medio.rs, 14.Avg.2017, 00:10

Nikolija Jovanović je pre nešto manje od godinu dana na svet donela ćerkicu Reu, a veoma brzo se vratila na muzičku scenu, izbacivši nekoliko singlova...Ćerku folk pevačice Vesne Zmijanac pčesto možemo da vidimo po TV emisijama, dok vikendom obično nastupa. Zbog toga su je mnogi okarakterisali...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.