Zavirite u luksuzni pentahus Stanije Dobrojević, vredan 150 hiljada evra

Izvor: Tracara.com, 08.Dec.2021, 12:11

Zavirite u luksuzni pentahus Stanije Dobrojević, vredan 150 hiljada evra

Starleta Stanija Dobrojević kupila je luksuzan penthaus od 120 kvadrata u Rumi, a za nekretninu je iskeširala oko 150.000 evra. Ona je sada otvorila vrata svog novog doma koji je još uvek u procesu rada, ali je većina stvari urađena, dok se čeka nameštaj, a potom da se useli zajedno sa svojim dečkom Markom Markovićem. “Zidovi su još uvek prazni, al završili smo fazu krečenja, postavili kristalne lustere, zidne >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << lapme takođe. Kuhinja se još uvek radi, nije završena, fale ručke neke… Još svašta nešto ima da se završi. Terasa je jedino ful opremljena, očišćena…” priča starleta. “Kamin je gotov, prelepo izgleda. Vešeraj mi je u procesu rada, tu će biti veš mašina, sušilica, sve skalamerije. Cipelarnik još uvek čekam”, pričala je Stanija dok je pokazivala svaki deo raskošnog stana. “Kupatilo je u procesu. Ima tu svašta da se uradi, dolazi veliko ogledalo. Inače, stan mi je pun ogledala i kristala. Tu je i mala bjuti soba, moja omiljena soba gde će biti sva moja garderoba, tašnice… I spavaća soba sa ogromnim plakarom,” rekla je starleta. The post Zavirite u luksuzni pentahus Stanije Dobrojević, vredan 150 hiljada evra appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

STANIJA POKAZALA SVAKI ĆOŠAK PENTHAUSA od 150.000 EVRA Starleta se uskoro useljava sa dečkom, a sve PRŠTI OD LUKSUZA

Izvor: Blic, 08.Dec.2021

Stanija Dobrojević kupila je penthaus od 120 kvadrata u Rumi, a kako se piše za nekretninu iskeširala je čak 150.000 evra.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.