ŽIVE U TOLIKO VELIKOJ NEKRETNINI da jedni druge ZOVU TELEFONIMA: Ćerka folkerke otkrila detalje života pod istim krovom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 08:04

ŽIVE U TOLIKO VELIKOJ NEKRETNINI da jedni druge ZOVU TELEFONIMA: Ćerka folkerke otkrila detalje života pod istim krovom!

Nerazdvojne su!

Pevačica Neda Ukraden ponosna je majka Jelene Minović, ćerke koju je dobila sa pokojnim suprugom Milanom Bilbijom.

Ona je direktorka marketinga i vlasnica jednog salona lepote, prenose domaći mediji.

Na privatnom planu je ostvarena. U srećnom je braku i majka je troje dece - bliznakinja Aleksandre i Nede i sina Dušana.

A post shared by Jelena Bilbija Minovic (@bilba80)

- Sreća je da imamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veliki stan toliko da moramo da se dozivamo telefonima i da pišemo poruke jedni drugima, tako da mama uvek može da se izoluje i odmori. Međutim, ona to retko radi. Moja majka ima energiju kao niko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nežna baka unucima - rekla je svojevremeno za "Blic" Jelena.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.