Izvor: Blic, 10.Apr.2024, 18:27

ŽENE VELJE NEVOLJE I MARKA MESARA SVEDOČILE U SUDU Optužene da su "oprale" preko MILION EVRA za ozloglašeni klan: Evo kako su pokušale da "OPERU" SEBE

Bojana Belivuk i Tanja Miljković, supruge vođa ozloglašenog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, optužene su za produženo krivično delo pranja novca u saizvršilaštvu. Protiv njih je podignuta optužnica zbog sumnje da su novcem stečenim kriminalom kupovale nekretnine, a preti im kazna do deset godina zatvora. Tokom saslušanja, dame klana su pokušavale da se "operu" od optužbi.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U Apelacionom sudu slučaj žene iz Jagodine uz sumnju da je kažnjena zatvorom pod pritiskom na sud

Izvor: Danas, 11.Apr.2024, 14:50

U Apelacionom sudu u Kragujevcu danas je održano ročište povodom postupka protiv Jasne Magdić kojoj je kazna zatvora od deset godina izrečena prvostepenom odlukom suda za nanošenje lakih telesnih povreda.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.