Vuk Mob sagradio VILU OD MILION EVRA, SVE PRŠTI OD LUKSUZA: Reper otkrio kako je zaradio LOVU i to sa samo 29 godina! (FOTO)

Izvor: Svet, 22.Mar.2019, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuk Mob sagradio VILU OD MILION EVRA, SVE PRŠTI OD LUKSUZA: Reper otkrio kako je zaradio LOVU i to sa samo 29 godina! (FOTO)

Vuk Mob sa samo 29 godina uspeo je da sagradi luksuznu vilu od milion evra, ali i da je opremi.


On je za Kurir otkrio i kako je uspeo da za tako kratko vreme uspe.


“To ne treba da vas čudi. Moj otac se bavi nekretninama. Nisam sve zaradio od muzike. Roditelji su mi pomogli, oni su imali udela u tome i na neki način je to zajednički projekat. Neću da se foliram, da nije bilo roditelja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ja ne bih to mogao da izvedem, tako da je ta kuća naš zajednički projekat”.
svetsvet, printscreen
The post Vuk Mob sagradio VILU OD MILION EVRA, SVE PRŠTI OD LUKSUZA: Reper otkrio kako je zaradio LOVU i to sa samo 29 godina! (FOTO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

ODAKLE TOLIKA LOVA?! Vuk Mob sagradio DVORAC OD MILION EVRA, pa otkrio kako je zaradio KEŠ! Sve pršti od LUKSUZA!

Izvor: Scandal.rs, 22.Mar.2019

Vuk Mob sa samo 29 godina uspeo je da sagradi luksuznu vilu od milion evra, ali i opremio. On je za Kurir otkrio i kako je uspeo da za tako kratko vreme uspe. – To ne treba da vas čudi. Moj otac se bavi nekretninama. Nisam sve zaradio od muzike. Roditelji su mi pomogli, oni The post ODAKLE TOLIKA...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.