Izvor: Blic, 07.Feb.2022, 09:22

Vlasnica stana POBESNELA nakon što su stanari izašli, pa objavila fotografiju: Ono što je ostalo na zidu ostavilo SVE U ŠOKU! (FOTO)

I vlasnici stanova neretko znaju da budu veoma besni zbog stanja u kome stan ostane nakon što se stanari isele, pa svoja nezadovoljstva često podele na društvenim mrežama. Tako se na jednoj grupi za izdavanje nekretnina pojavila fotografija jednog stana koja je iznenadila, ali i razbesnela mnoge članove grupe.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLAS KOJI ĆE VAS ŠOKIRATI! Za skromnih 200 evra izdaje ČARDAK NI NA NEBU, NI NA ZEMLJI - komentari su URNEBESNI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2022

On je na Fejsbuk grupi "Izdavanje stanova - Beograd" okačio oglas jednog stana u Novom Sadu...Izdati stan u Srbiji po pristojnoj ceni, stalnim podstanarima, danas je možda ista muka, kao i rentirati povoljan stan od "normalnih" vlasnika...Često smo u prilici da čujemo priče o bahatim vlasnicima,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.