Izvor: Danas, 27.Mar.2024, 11:47

Uhapšeni članovi kriminalne grupe, kupovali nekretnine u Srbiji novcem od prodaje droge u Danskoj

Policija je na području Beograda i Aleksinca uhapsila tri osobe zbog sumnje da su kao pripadnici organizovane kriminalne grupe koja je na teritoriji Danske zaradila oko 2,6 miliona evra trgovinom drogom i oružjem, nelegalno stečenim novcem kupovala nekretnine u Srbiji, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Uhapšena organizovana kriminalna grupa, među članovima i Aleksinčani

Izvor: JužneVesti.com, 27.Mar.2024

Zbog sumnje da su prali novac tako što su u Danskoj prodavali drogu i oružje, pa tim novcem kupovali i gradili nekretnine u Srbiji, uhapšeni su članovi organizovane kriminalne grupe, među kojima su Beograđani i Aleksinčani...foto: MUP SrbijeKako navode iz MUP-a, uhapšen je 44-godišnji P. D....

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.