Izvor: Blic, 10.Mar.2024, 00:03

"UMRLA BIH DA NISAM BILA UPORNA" Studentkinja otišla u bolnicu s neizdrživim bolom u nozi, doktorka joj rekla: "To je zato što si lenja" (FOTO)

Agentica za nekretnine Maela Peni tvrdi da je mogla da umre nakon što su joj rekli da je bol u nozi posledica toga što je bila „lenj studenktinja“.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"BILA BIH MRTVA DA NISAM INSISTIRALA NA KONTROLI": Studentkinja otišla kod lekara, a tamo joj rekli da je "lenja" i poslali je kući, SADA CEO ŽIVOT MORA DA UZIMA LEKOVE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024

Na kraju je izgubila poverenje u stručnjake...Agentica za nekretnine Maela Peni tvrdi da je mogla da umre nakon što su joj rekli da je bol u nozi posledica toga što je bila "lenja studenktinja“...Ova 22-godišnjakinja iz Kornvola je zakazala hitan pregled u oktobru 2019. zbog strašnog bola, ali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.