U Aranđelovcu popisano 2.500 nekretnina

Izvor: Glas javnosti, 09.Jun.2011, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Aranđelovcu popisano 2.500 nekretnina

ARANĐELOVAC - Zahvaljujući sredstvima Nacionalne službe za zapošljavanje, namenjenih za izvođenje javnih radova, Odeljenje za poreske poslove opštine Aranđelovac počelo je popis nekretnina u aranđelovačkoj opštini.

Sredstva su dobijena za 12 nezaposlenih lica sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje, koja će u naredna tri meseca biti angažovana na tim poslovima.

Budući da je popis dobro krenuo i da je za vrlo kratko vreme popisano oko 2.500 >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << nekretnina, razmišlja se o proširivanju liste popisivača i apliciranju kod drugih ministarstava za dodatna sredstva, rekao nam je načelnik Ljubiša Mladenović.

"To je jedinstvena prilika da se obnovi baza podataka i da se proširi krug poreskih obveznika, kako bi u krajnjem rezultatu mogle da se snize poreske stope, a da se u bilansu budžeta zadrži ista količina novca", istakao je Mladenović.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.