Izvor: JUGpress.com, 16.Mar.2024, 21:52

Trampov zet dobija Generalštab za džabe

BEOGRAD
Džared Kušner, zet bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa potvrdio je da zaključuje velike poslove sa nekretninama u Srbiji i Albaniji, što je, kako ocenjuje Njujork tajms, poslednji primer da Trampova porodica posluje u inostranstvu, čak i dok on pokušava da se vrati u Belu kuću.
Čini se da su Kušnerovi planovi na Balkanu delom nastali kroz odnose izgrađene dok je Tramp bio na vlasti, piše Njujork tajms.
Kušner, koji je bio viši zvaničnik Bele kuće, rekao je da je na tim poslovima radio sa Ričardom Grenelom, koji je nakratko bio na funkciji vršioca dužnosti direktora nacionalne obaveštajne službe...
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Trampov zet preuzima srušeni Generalštab u Beogradu, evo plana (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Mar.2024, 14:03

BEOGRAD - Džared Kušner (Jared Kushner), zet nekadašnjeg predsjednika SAD Donalda Trampa (Trump) oglasio se na društvenim mrežama gdje je podijelio fotografije projekata koje će realizovati u Srbiji i Albaniji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.