Tesla City predstavljen na sajmu nekretnina u Kanu

Izvor: Press, 19.Nov.2014, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tesla City" predstavljen na sajmu nekretnina u Kanu

BK Kompanija saopštila je danas da je njen projekat "Tesla City" izazavao veliku pažnju na najvećem svetskom sajmu nekretnina MAPIC u Kanu.
Kako je navedeno, na jubilarnom 20. sajmu koji se održava od 19. do 21. novembra, učestvovalo je 10.000 kompanija iz celog sveta, a Projekat Tesla City je predstavljen na svečanom koktelu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<


Organizator Sajma, inače rukovodilac ''''Reed Meedem'''' za zemlje Centralne i Istočne Evrope Fabricio Rosi pohvalio je na svečanom koktelu BK Kompaniju istakavši da je ona jedina koja godinama unazad na Sajmu osim svojih projekata promoviše i svoju zemlju - Srbiju.

"Tesla City" je multifunkcionalni kompleks površine tri miliona kvadratnih metara koji će biti izgrađen i u Beogradu, a kompleks je projektovan po modelu ''''grad u gradu'''' i imaće stambene blokove, trgovinske, poslovne centre kao i hotele.

U saopštenju je navedeno da su sa projektom nedavno upoznati gradonačelnik i rukovodstvo Vlade Srbije, kao i da je Tesla City dobio podršku rukovodstva Grada Beograda.

Kako je navedeno, upravo se traži adekvatna lokacija za taj jedinstveni projekat. 

Projektom je predviđen i univerzitet Tesla koji će omogućiti hiljadama studenata i kreativnim mladim stvaraocima da realizuju svoje ideje. 

Na taj način oni će, uz podršku Vlade Srbije, ostati u svojoj zemlji umesto da ''''izvozimo'''' mladu pamet u svet. 

BK Kompanija je u Kanu svojevremeno promovisala i projekat ''''Minsk Svet'''' površine 300 hektara gde je u toku gradnja tri miliona kvadratnih metara stambenog i poslovnog prostora. 

Kako je navedeno, srce tok projekta će biti Međunarodni finansijski centar nalik onima koji se mogu videti u Dubajiu i Singapuru.

BK Grupa je ovaj posao dobila na međunarodnom konkursu u konkurenciji 17 najpoznatijih kompanija u svetu. 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

„Tesla city“ predstavljen na sajmu nekretnina u Kanu

Izvor: BKTV News, 19.Nov.2014

TESLA CITY, grandiozni projekat BK Kompanije izazvao je veliku pažnju na najvećem svetskom sajmu nekretnina MAPIC u Kanu. Ovo je jubilarni, 20-ti sajam na kome je učestvovalo 10.000 kompanija iz celog sveta, a Projekat TESLA CITY je bio predstavljen na svečanom koktelu. Svetski sajam nekretnina se...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.