TEODOSIĆI KUPUJU VILU OD MILION EVRA? Los Anđeles ili Beograd! Evo gde će živeti Jelisaveta i Miloš

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2017, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEODOSIĆI KUPUJU VILU OD MILION EVRA? Los Anđeles ili Beograd! Evo gde će živeti Jelisaveta i Miloš

Ne štede kada su nekretnine u pitanju.

Tek što je prošla pompa oko venčanja Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin svi mediji ponovo bruje o njihovom preseljenu u Ameriku.

A post shared by Jelisaveta Orašanin (@jagodenamagli) on Jul 18, 2017 at 11:53am PDT

Jelisaveta je nedavno iznenadila javnost kada je otkrila da još uvek nije sigurna da li će se preseliti u Los Anđeles zbog karijere svog supruga, slavnog košarkaša Miloša Teodosića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili ostati u Beogradu.

KONAČNO SMO I TO DOČEKALI: Skinula se Rada Manojlović i opravdala titulu NAJZGODNIJE zvezde Granda

Mladi bračni par je iskoristio priliku da, dok je košarkaš u Srbiji, razgledaju kuće u glavnom gradu. Iako Tea novi ugovor sa Klipersima vodi u Los Anđeles, njegova baza će ipak biti ovde. Iako im je lokacija bila najteža odluka, na kraju su se odlučili za Dedinje.

A post shared by Milos Teodosic (@milosteodosic4) on Jun 25, 2017 at 12:22pm PDT

Kako nisu mogli da se dogovore gde bi se skućili jer je Teo insistirao da to bude periferija dok je jelisaveta insisitirala na centru grada uspeli su da se nađu na pola puta i kupe velelepnu vilu na Dedinju koja ih je stajala čitavih milion evra.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.