Izvor: Luftika.rs, 12.Feb.2024, 10:18

Sve pršti od luksuza: U ovoj palati na obali mora živi bivša misica Jelena bin Drai sa bogatim šeikom (FOTO)

Jedna od najlepših Srpkinja Jelena bin Drai već godinama sa suprugom, arapskim šeikom Saidom bin Draijem, i naslednicima živi u Dubaiju, u malo je reći luksuznoj palati.
Jelenin dom obiluje modernim i raskošnim nameštajem. Preovladava bela boja, sve je sređeno sa ukusom i sa mnogo stila, a nekadašnja misica često pokazuje i kako joj izgleda dvorište, u kome voli da se opušta.








View this post on Instagram
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<

















A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)


Porodica ima ogromnu nekretninu na samoj plaži, a u dvorištu imaju i bazen, dok je čitavo imanje ispunjeno cvećem, palmama i zelenilom, te joj mnogi posebno zavide na ovom pogledu, koji je pravi raj za oči i odmor za dušu.
Bivša srpska manekenka, misica i modna dizajnerka godinama živi u Dubaiju sa suprugom i četvoro dece. Uspešna je poslovna žena, a 2008. godine udala se za šeika Saida bin Draija.








View this post on Instagram


















A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)


Njihovo venčanje imalo je posebnu simboliku i sve je bilo u znaku broja 4.
Jednom prilikom Jelena je za srpske medije otkrila da li zaista živi u haremu kako neki tvrde ili se radi o mašti onih koji prate njen život.








View this post on Instagram


















A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)


– Naravno da živim u haremu. Ja sam povampirena Hurem. Moj suprug je Sultan veličanstveni, to već znate, i sva sreća pa ima još 147 žena te za vreme ove pandemije ne moram da ga trpim i gledam svaki dan – našalila se tada i otkrila kako izgleda njen život u Dubaiju i čime se bavi:
– Kada se ne bavim sultanovim ženama i kada mi preostane sat, dva slobodnog onda pod vodim zdravstveni sektor, IT-Tech start up sektor, obdanište i još po koju firmu. Po nekada se bavim i decom, čisto da zapamte ko im je majka. Treniram, a uveče šetam po plaži kada mi otključaju kapiju zlatnog kaveza – duhovito je ispričala nekadašnja manekenka.
Kako je Jelena Bin Drai zapušila usta svima koji su je prozvali da živi u haremu
Izvor: Blic

Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.