Švarceneger se seli u Austriju

Izvor: BanjalukaLive.com, 03.Avg.2014, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švarceneger se seli u Austriju

Holivudski glumac Arnold Švarceneger riješio je da se preseli u rodnu Austriju. Ali, samo za potrebe reklame, koju je legendarni "Terminator" snimio za jednu agenciju koji se bavi prodajom nekretnina u Australiji. Sve kreće kada Arni pita svog novog asistenta Dilana da mu pomogne da pronađe kuću Austriji i to preko jednog australijskog sajta za prodaju nekretnina. Momak je pokušao da objasni Švarciju da je pomješao zemlje, međutim, bezuspješno. {youtube}XAXxnvLmtdc{/youtube} (Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Malo pobrkao? Švarceneger ne razlikuje Austriju i Australiju!

Izvor: Blic, 04.Avg.2014, 17:04

Glumac Arnold Švarceneger je rešio da se vrati u rodnu zemlju, a kada je otišao na internet da pronađe nekretninu u kojoj će živeti, nije primetio da zapravo gleda stanove u Australiji, a ne Austriji..U novoj reklami za australijski sajt za nekretnine, popularni Švarceneger otkriva svom agentu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.