Svakom 30. oduzeli nekretnine

Izvor: Danas, 27.Sep.2012, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svakom 30. oduzeli nekretnine

Blizu milion stanova širom Srbije danas se nalazi pod hipotekom. Uz njih, i ogroman broj poslovnih objekata, lokala i hala koje su firme davale kao obezbeđenje u periodu pre izbijanja ekonomske krize, kada su kredite uzimali svi, za kamatu se retko kad pitalo, a banke bile voljne da novac plasiraju kome god je to trebalo, računajući na konstantno rastuće cene kvadrata na nezasićenom tržištu kakvo je bilo naše. Iz sadašnje perspektive sve izgleda drugačije. Kredite više niko neće, banke ih više nikom ni ne daju, a tržište nekretnina stoji sa nižim cenama za koje ipak nema kupaca da ih plate niti prodavaca da ih dodatno spuste.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Banke svakom 30. dužniku oduzele nekretninu

Izvor: Kamatica.com, 28.Sep.2012, 09:00

Blizu milion stanova širom Srbije danas se nalazi pod hipotekom. Uz njih, i ogroman broj poslovnih objekata, lokala i hala koje su firme davale kao obezbeđenje u periodu pre izbijanja ekonomske krize, kada su kredite uzimali svi, za kamatu se retko kad pitalo, a banke bile voljne da novac plasiraju...

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.