Stan od 36 kvadrata za neverovatnih 306.000 evra

Izvor: B92, 26.Dec.2023, 15:42

Stan od 36 kvadrata za neverovatnih 306.000 evra

Uprkos ranijoj najavi guvernera Hrvatske narodne banke Borisa Vujčića da bi inflacija u narednoj godini trebalo da uspori i da će se tržište nekretnina 'hladiti', a cene padati, jedan stan u Splitu, veličine 36 kvadrata, prodaje se ovih dana za neverovatnih 306.000 evra.

Kvadrat stana na splitskim Mejašima dostigao je tako cenu od visokih 8.500 evra, piše hrvatski portal 24sata.

Prodaja ovog stana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << objavljena je u oglasima, a mnogima je za oko "zapala" upravo njegova cena.

Uz stan dolazi i garažno parkirno mesto, a stan se nalazi na petom spratu novogradnje, s liftom. Ima spavaću sobu, kupatilo, dnevni boravak s kuhinjom i trpezarijom, kao i balkom od pet metra kvadratna.

Cene nekretnina u poslednjih godinu dana u Hrvatskoj su rasle, ali se čini da trend poskupljenja i dalje ne staje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STAN OD 36 KVADRATA PRODAJE ZA 306.000 EVRA! Oglas podigao buru: Evo gde se nalazi i šta sve "ulazi" u cenu

Izvor: Kurir, 26.Dec.2023

Stan od 36 kvadrata u Splitu prodaje se za neverovatnih 306.000 evra. Čini se kako trend rasta cena nekretnina u Hrvatskoj i dalje ne staje

Nastavak na Kurir...

Region u neverici zbog cene stana u Splitu, da li je realno da ovoliko vredi 36 kvadrata?!

Izvor: Luftika.rs, 26.Dec.2023

Uprkos ranijoj najavi guvernera Hrvatske narodne banke Borisa Vujčića da bi inflacija u narednoj godini trebalo da uspori i da će se tržište nekretnina ‘hladiti’, a cene padati, jedan stan u Splitu, veličine 36 kvadrata, prodaje se ovih dana za neverovatnih 306.000 evra.. Kvadrat stana na splitskim...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.