Sigurnije do kupovine stana u 2014. godini

Izvor: DobreVesti.rs, 02.Jan.2014, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sigurnije do kupovine stana u 2014. godini

BEOGRAD – Za sve one koji se dvoume da kupe stan, ali ne zbog finansijskih poteškoća, već straha od mogućih prevara i zloupotreba, dobra vest je da je u parlamentu nedavno usvojen Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.

Možda je građane obeshrabrila vest da država neće više subvencionisati kupovinu stana i da će morati da uzimaju komercijalne kredite banaka, pa vest da da će promet nekretnina biti uređeniji nego što je to bio slučaj do sada, može  bar malo da ublaži psihološki potres nastao kod onih koji su kovali planove da dođu do krova nad glavom u 2014.
Registar posrednika
Usvajanjem ovog Zakona obezbeđuje se pravna sigurnost za građane i pravna lica u korišćenju...
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.