Izvor: Blic, 10.Sep.2019, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STAN U CENTRU BEOGRADA ZA 15.000 EVRA Država će od nekretnina PROPALIH BANAKA inkasirati MILIJARDU EVRA

Agencija za osiguranje depozita objavila je tokom poslednjih petnaestak dana čak tri oglasa za prodaju nekretnina sedam državnih banaka u stečaju, koje su u njenoj nadležnosti kao stečajnog upravnika. Najviše pažnje privuklo je građevinsko zemljište Univerzal banke od 53 hiljade kvadratnih metara površine na Novom Beogradu, koje je procenjeno na 3,1 miliona evra, kao i 18 nekretnina Nove agrobanke, odnosno objekti i zemljišta u više od 15 mesta širom Srbije, čije se procenjene vrednosti kreću od 5.000 do 262.000 evra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stan u CENTRU BEOGRADA za 15.000 evra?! Država oglasila prodaju nekretnina PROPALIH BANAKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2019

U ponudi porodične kuće i građevinsko zemljište..Agencija za osiguranje depozita objavila je tokom poslednjih petnaestak dana čak tri oglasa za prodaju nekretnina sedam državnih banaka u stečaju koje su u njenoj nadležnosti kao stečajnog upravnika...Najviše pažnje privuklo je građevinsko...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.