STAN NA MORU ZA MNOGO MANJE NOVCA NEGO ŠTO STE MISLILI: U Crnoj Gori kvadrat ispod 2.000 evra u ovom gradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 09:37

STAN NA MORU ZA MNOGO MANJE NOVCA NEGO ŠTO STE MISLILI: U Crnoj Gori kvadrat ispod 2.000 evra u ovom gradu

U Crnoj Gori je moguće naći povoljnu nekretninu na moru.

Plate još uvek ne uspevaju da isprate vrtoglav rast cena. Cene nekretnina postale su previsoke za prosečnog kupca. Ipak, u nekim crnogorskim gradovima još uvek je moguće kupiti nekretninu po prihvatljivoj ceni.

Cena kvadrata u Baru zavisi od lokacije apartmana, da li >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se nalazi pored mora ili ne, ali i od toga da li je novogradnja u pitanju. Kvadrat se kreće od 1.000 evra pa naviše.

U naselju Dobre vode moguće je naći lepe stanove kojima cena kvadrata ne prelazi 1.600 evra.

Jedan od stanova u ponudi, lepo namešten, sa pogledom na more i na pomenutoj lokaciji, koji poseduje spavaću sobu, kuhinju, trpezariju, dnevni boravak, terasu i kupatilo, a kvadratura mu je 56 metara kvadratnih, moguće je kupiti po ceni od 1.380 evra po kvadratu.

Slično je i u Sutomoru, u kom stan koji se nalazi na svega 150 metara od plaže možete kupiti po ceni od 1.600 evra po kvadratu.

Nešto novije gradnje, nedaleko od mora ipak prate trend cena drugih crnogorskih primorja, i tu su kvadrati uglavnom preko 2.000 evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.